Monday, October 3, 2011

Hitta rätt Jeans för en kurvig kvinna


Jeans finns i olika storlekar och i olika utföranden, så att den kan passa till nästan varje person med olika karosstyper. Om formen på din kropp är normal så är det inga problem, kan du köpa jeans som du valt, men om en kvinna som har lite extra kurva i baken då reda på rätt passande jeans är lite svårt. För att se vacker och smart är det också nödvändigt att vi inte får glömma våra nedre halvan. Det är mycket svårt att ta reda på rätt jeans för en kurvig kvinna.

Du kan gå för stretchjeans. Töjbart jeans är gjorda med en kombination av bomull och spandex som ger en bra montering på en kurvig kvinna. Det är tillrådligt att det bör vara 98% -99% bomull och 1-2% lycra eller spandex. Detta material kommer att hjälpa dig att stretcha och mögel på din fantastiska kurvor. Du kan också föredra att ha låg upphov jeans. Om du kommer att bära en lägre ökning jean, kommer det att förhindra att extra material som brister i midjan. Om du har lite extra fett på ryggen så kan du också prova att sätta på mörkblå denim. Det ger dig en bantning effekt. Jeans med en lätt vertikal säd ger dig också bantning effekt. Gå inte för svarta jeans. De flesta kvinnor föredrar att ha enkla boot cut jeans. Det är den mest smickrande stil för alla kvinnor. Det ger dig några bra effekt. Gå inte för jeans som har låga fickor. Prova för jeans som har bredare fickor och är närmare till centrum av din rumpa.

Samtidigt går för någon av byxor eller jeans, måste du se till att du måste vara bekvämt att sitta ner, böja vid midjan och böj knäna medan du tittar på baksidan.

Du måste undvika att bära "mamma jeans" som är motsatsen till muffins jeans. Dessa jeans är super hög midja och även göra din botten att titta super platt. Skicka inte stoppa dina skjortor i din "mamma jeans" och även undvika att sätta på remmarna. Speciellt för kurviga kvinnor, bör vissa selektiva jeans användas.

No comments:

Post a Comment