Monday, September 26, 2011

Riktlinjer för att matcha dina jeans färg med skjorta eller T-shirt


För att matcha en ljus skjorta eller t-shirt måste du välja rätt färg denim. Du måste alltid komma ihåg att balansera en ordentlig kontrast och färgbalans. Tanken bakom alla dessa är bara att smickra dina bästa egenskaper. Så det är nödvändigt att välja färg på denim först efter att välja färgen på skjortan. Färgen på denim måste ändras för olika ljusa färgade skjortor och t-tröjor som en ljusgul färg shirt kommer att gå med ljusa blå jeans färg. Du måste följa dessa regler:

  • Mörka jeans lägga sofistikerade till en outfit och ge din skjorta för att se mer pop. Med ljust gul tröja kan du matcha en mid jeans natten blå. Det kommer att ge dig ett perfekt utseende.

  • Med klarröd färg skjorta eller t-shirt, kan du bära en svart jeans färg men det är nödvändigt för att matcha denna combo med ett par röda skjorta med ett par svarta jeans. Samtidigt sätter på denna kombination, måste du vara säker på att dina jeans inte har bleknat till grått, men det måste ge en blick av djupsvart. Svarta jeans färg kommer att ge dig en ordentlig titt för någon nyans av rött. Så du kan bära alla nyanser av rött med din rika svarta jeans. Det finns ett antal olika alternativ för dig.

  • Du kan också gå till klarblå topp med ljusblå jeans färg men den här kombinationen fungerar bara om du har en ganska smidig kropp typ annars kommer det inte att ge ett perfekt utseende.

  • Du kan också gå för mörk tvätt eftersom det är en bästa alternativet för arbete. Vanligtvis finns i mörkare denim färger som marinblått och nästan svart. De är vanligtvis liknande färg som de flesta klänning byxor. Du kan bära nödställda denim eller jeans som är av lättare tvätta i mycket avslappnad arbetsmiljöer men om du vill titta polerad och professionell sedan undvika att bära det.

    Ditt utseende beror på många saker som färgen på dina ut passar, skär av dina jeans, och längden på dina kläder. Om du wan t att bära jeans till ditt kontor sedan koppla ihop den med en skarp, enfärgade shirt och en kavaj eller kofta.

No comments:

Post a Comment