Sunday, October 9, 2011

Mångsidig Denim: Att sätta samman olika Jeans Looks


Jeans är en bit av kläder som passar alla oavsett ålder, kön, kroppsbyggnad eller mode estetiska. Oavsett om du är gammal eller ung, smal och kurvig, sportig och feminin, kan du alltid hitta ett par perfekta denim jeans att visa upp dina kurvor och din stil.

Men den perfekta jeans ser behov av mycket mer än en stor par denim jeans. Den översta du bär, den typ av tillbehör du sport, ditt val av skor alla bär vikt när beslut fattas den ultimata framgången för en titt. Så hur ser du till att du sätter din bästa denim klädda benet framåt? Tja, här är några tips som hjälper dig sätta ihop den perfekta denim look för alla tillfällen.

Om du ska shoppa med dina vänner eller fånga en eftermiddag film, du kan helt enkelt inte gå fel med en enkel jeans och tee utseende. Tillbehör med några ganska ljuskrona inkomster eller en hängande halsband och några söta klackar. Bright sandaler kommer att lägga en pop av färg till den klassiska jeans med en vit t-shirt combo på somrarna medan du kan värma upp kallare väder med chomp faktor ett par sexiga stövlar.

För en mer feminin stil, byta tee för en flörtig bonde blus eller en kortärmad kvinnans skjorta. Du kan också klä upp din t-shirt utseende genom att lägga till några uttalande smycken och en kontrasterande jacka. Beroende på din stil estetiska, kan du alltid experimentera i färg blockera (still going strong bland formgivare) din look med blå denim jeans, en vit t-shirt och en orange jacka eller välja den säkrare accepteras, combo av blått och vitt och rött (vit denim jeans , randig marinblå och vit t-shirt med ett rött bälte eller scarf.

Kurviga tjejer i synnerhet kommer att finna toppar att vara mycket mer smickrande än tee när det gäller att kombinera dem med denim jeans. De flesta av oss kommer att ha ett par extra pounds av fett. Detta är verkligen inget jättarna ... förutom när du kläder dem med en tight eller korta par tees. Tro mig, ingenting accentuerar extra fett på magen som en tee . En lös linne eller sticka upp, å andra sidan faller mjukt över dina kurvor, smickrande dem och dölja alla fula utbuktningar.

Slutligen välja rätt par skor att avsluta ditt utseende.

No comments:

Post a Comment